Nieuws

25 mei 2023

Vanaf de maand juli (voor het eerst op zondag 30 juli) hebben wij een nieuw programma, enkel op de 5e zondag van de maand. Mocht die er zijn, dan wordt studio 6 om 13.00 uur in gereedheid gebracht voor een live programma met de titel “de 5e zondag in Studio 6”. Hans nodigt u uit om eens te luisteren.

19 mei 2023

Sinds vrijdagavond 19 mei 19.00 uur zijn wij weer te beluisteren. Via internetbrowsers kunt u het volgende adres gebruiken:

https://cloud-faro.beheerstream.com/proxy/demusketiers?mp=/stream

De pagina Luisteren naar RDM op deze website is inmiddels aangepast.

Wij doen er alles aan om het nieuwe adres zo spoedig mogelijk bij TuneIn en andere platformen (Replaio, XiiaLive, Medion) aan te melden.

Problemen met het opnieuw vinden van ons station in uw player? Stuur ons even een mailtje: radiodemusketiers(at)gmail.com

4 mei 2023

Op vrijdag 19 mei aanstaande zal het IP-adres van onze radiostream gaan wijzigen. Er zal een en ander moeten wijzigen in het kader van internetveiligheid. Voor het lezen van deze website heeft dit geen gevolgen. Enkel voor het beluisteren van onze programma’s zal een ander webadres beschikbaar komen. Onze technische man John en uw webmaster Hans zullen alles in het werk stellen om de overlast te beperken. Houd u dus deze nieuwspagina in de gaten.

Zodra wij de nieuwe gegevens beschikbaar hebben, plaatsen wij deze uiteraard hier. De zender zal op genoemde 19 mei enige tijd niet te beluisteren zijn overdag in verband met de omzetting naar de nieuwe server.

24 april 2023

Vanaf deze week zijn enkele uitzendtijden aangepast. Grootste verandering is op de zaterdag: er zijn op die dag geen herhalingen meer geprogrammeerd.

24 uur per dag, 7 dagen per week de leukste muziek