DJ Johnny

John is al sinds lange tijd radio-amateur. De piratentijd heeft hij niet mee gedaan, maar hij heeft zich gelijk op het internet gericht. Zo wilde hij luisteraars over de hele wereld boeien met in de beginjaren voornamelijk Limburgse muziek. Hierdoor ontstonden de zenders Casco-Radio en Radio Spotlight-Limburg.

Aangezien de wetgevers het steeds moeilijker maakten om tegen normale kosten een radiostation in de lucht te houden, werd toevlucht gezocht in de ziekenomroep. Zo startte hij als technicus bij Radio Atrium. Na de naamswijziging in Radio Zuyd kwamen er strubbelingen en kon hij zich niet verenigen met de gedachtengang die hier ontstond en werd er gezocht naar een nieuwe uitdaging.

Deze werd gevonden en Spotlight-Limburg werd weer in de lucht gezet. Na een avondje brainstormen met enkele oud Radio Atrium presentatoren werd al snel duidelijk dat we meer wilden en startte Radio De Musketiers.

In Maart 2017 waren de eerste testen en enkele maanden later was er al dagelijks een live uitzending.

Toen de techniek stond en er een presentator vertrok, kwam opeens DJ Johnny naar boven, want de leegte kon niet en moest worden ingevuld. Na wat testen werd het programma “Musik vom Fass” geboren: een programma waarin alles mogelijk is en wat normaal gezien 100% live is. Mocht er ooit een opgenomen uitzending zijn: nou knap als u dat eruit haalt voordat de presentator dit zelf zegt.

Ook het Limburgs werd weer opgepakt en in het programma Moeziek oes de Kelderbar op de donderdag wordt hier ook aandacht aan besteed.

Op de vierde zondag van de maand gaat John een uurtje muziek Van nederlandse bodem voor ons uitzoeken.

Buiten deze reguliere programma’s staat DJ Johnny ook garant voor specials. Met de feestdagen, of bij speciale gelegenheden, maakt hij van onze programmering altijd wat speciaals.

DJ Johnny is eigenaar en licentiehouder van dit internetradiostation. Tevens is hij ook verantwoordelijk voor de programmering en techniek van Radio de Musketiers.

24 uur per dag, 7 dagen per week de leukste muziek