Nieuws

25 september 2023

Op 1 oktober a.s. zal onze http://cloud-faro.beheerstream.com:8847/stream worden afgeschakeld. Luistert u nog via deze stream dan wordt het de hoogste tijd om deze aan te passen naar https://demusketiers.beheerstream.nl/8022/stream. Via onze luisterlink op deze site luistert u al naar de nieuwe stream van SonicPanel. Mocht u er niet uitkomen? Stuur dan even een mail aan radiodemusketiers(at)gmail.com en wij helpen u graag verder.

30 augustus 2023

Achter de schermen is ons technisch team druk bezig om onze internetradio voor de tweede keer te verhuizen. De eerdere verhuizing in mei bood helaas niet het gewenste resultaat. Momenteel zijn wij te beluisteren via twee streams. Deze zullen nog even naast elkaar lopen, zodat u van deze verhuizing weinig of niets merkt.

Enkel wanneer u niet luistert via onze player op onze luisterpagina of een van de bekende streamingsdiensten, zoals TuneIn, zult u ons nieuwe streamadres moeten gaan gebruiken en eventueel op uw internetradio instellen.

Ons nieuw streamadres is:

https://demusketiers.beheerstream.nl/8022/stream

Onze player op de pagina Luisteren naar RDM werkt al met deze nieuwe stream.

27 augustus 2023

Er vindt een wijziging in onze programmering plaats door het afscheid van onze Tessa met ingang van september.

Onze live-uitzendingen vanuit onze studio’s op zondagmiddag om 13.00 uur komt er als volgt uit te zien:

1e zondag van de maand vanuit studio 6: Uurtje klassiek met Hans

2e zondag van de maand vanuit studio 2: Van duitse bodem, duitstalige muziek uitgezocht en gepresenteerd door Luus

3e zondag van de maand vanuit studio 6: de MixBox (met Hans)

4e zondag van de maand vanuit studio 1: Van nederlandse bodem, nederlandstalige muziek uitgezocht en gepresenteerd door DJ Johnny.

5e zondag van de maand (mocht die er zijn) vanuit studio 6: de 5e Zondag van en door Hans.

14 augustus 2023

In verband met het afscheid van onze DJ Tessa bij Radio de Musketiers, gaat het gehele team in beraad voor een waardige vervanger van de twee programma’s waarvan Tessa de samenstelling en presentatie deed. Anders op Zondag en In Between op de zondagmiddagen zullen vervangen gaan worden.

Wij houden u op de hoogte.

14 augustus 2023

Vandaag heeft onze DJ Tessa besloten om haar werk bij/voor Radio de Musketiers te stoppen om persoonlijke redenen. Wij bedanken haar voor haar inzet en mooie muziek die zij ons ten gehore bracht. Tessa, het gehele team zegt: dankjewel

7 augustus 2023

Op zondag 13 augustus aanstaande komt ons maandelijks programma: Anders op Zondag van Luus en Tessa te vervallen. Onze nieuwe Compi zal beide dames waardig vervangen met mooie muziek van “zijn” keuze.

7 augustus 2023

Op donderdag 3 augustus jongstleden heeft onze DJ Compi, na meer dan 6 jaar trouwe dienst en 54.000 draai-uren, het loodje gelegd. Oververhitting was de uiteindelijke oorzaak. Momenteel ligt hij af te koelen. Sinds donderdag 3 augustus 22.00 uur hebben wij een nieuwe DJ erbij: Compi 2.0. Welkom in ons team.

31 juli 2023

Op zondag 30 juli werd ons radiostation geconfronteerd met een uitval van een van de servers voor langer dan 8 uur, waardoor wij niet te beluisteren waren. De verhuizing op 19 mei jongstleden heeft voor ons meer uitval in de uitzendingen opgeleverd. Vooral ’s nachts.

Dit heeft ons doen besluiten om in een testopstelling een andere streamingsdienst in te schakelen, die misschien in de nabije toekomst de zaakjes gaan overnemen. Kortom: het kan zijn dat wij binnenkort weer gaan verhuizen. Wij houden u via de website op de hoogte.

17 juli 2023

De komende 7 weken (tot en met maandag 28 augustus) begint ons programma Soulmates met Luus al om 18.30 uur. Lekker een half uur langer genieten van Soulmuziek bij Radio de Musketiers.

16 juli 2023

De RDM-show die maandelijks op zondagmiddag wordt uitgezonden, gaat even met zomerpauze. Daarom in de maanden juli, augustus en september (onder voorbehoud) even geen show. Raadpleeg onze programmagids en volg deze nieuwssite voor de herstart van dit mooie zondagmiddagprogramma komende herfst.

03 juli 2023

Wist U dat u Radio de Musketiers ook vanaf uw vakantieadres kunt blijven volgen? Raadpleeg onze pagina Luisteren naar RDM voor de mogelijkheden.

Onze programmering loopt zoveel mogelijk door met alle vaste LIVE programma’s. Twijfelt u een keer of u wel naar het juiste programma luistert? Kijk dan op onze pagina Programmagids.

Het gehele team van Radio de Musketiers wenst u een fijne vakantie toe.

20 juni 2023

Een muziekliefhebber en tevens luisteraar en Vriend van Radio de Musketiers heeft ruim 3300 nummers uit de top 2000 cadeau gedaan aan ons.

Wij zijn zeer vereerd en bedanken ons. Een welkome uitbreiding van ons muziekbestand. Wij zullen deze spoedig op onze servers invoegen.

Heeft u ook een bijzondere muziekcollectie en wilt u deze afstaan? Neem dan even contact op met ons: radiodemusketiers(at)gmail.com of webmaster.radiodemusketiers(at)gmail.com.

Wij laten uw donatie niet verloren gaan.

25 mei 2023

Vanaf de maand juli (voor het eerst op zondag 30 juli) hebben wij een nieuw programma, enkel op de 5e zondag van de maand. Mocht die er zijn, dan wordt studio 6 om 13.00 uur in gereedheid gebracht voor een live programma met de titel “de 5e zondag”. Hans nodigt u uit om eens te luisteren.

24 uur per dag, 7 dagen per week de leukste muziek